24-29juni

Nu var det länge sedan vi var här igen....
Vi har gjort en massa andra saker så vi  har inte haft tid att blogga. Vi har tillbringat varje dag sedan den 24juni tillsammans. Natten mellan den 24-25 juni sov Carro över hos mig (Rebecca), sen den 25juni så var det Midsommar som vi firade tillsammans hemma hos mig och det blev även en sväng till stan för att dansa. Sen så blev vi chaufförer på kvällen, en helt lyckad dag/ kväll. Den 26juni åkte min familj hem till Carros familj för att fira lite midsommar på midsommardagen. JÄTTE trevligt. Det blev en heldag där. Den 27juni spelade vi och våra familjer minigolf tillsammans, och fikade i stan. Sen åkte jag, min mamma (Maria), Carro, hennes mamma (Lotta) och Carros bror Jonathan till Ullared för att spela bilbingo. Vi vann tyvärr ingenting, men en mysig och trevlig kväll hade vi. 28juni åkte jag, Carro, Amanda och Emma till Liseberg för att gå på allsång - Lotta på liseberg, tråkigt att köa så länge men roligt hade vi i alla fall. Hemresan kommer jag ALDRIG att glömma... Natten mellan 28-29juni sov jag över hos Carro. 29juni PLUGGADE jag och Carro PROJEKTARBETE... Vi sökte ett stipendium hoppas nu bara att man kan få det!! :) Skulle vara så fantastiskt skönt och roligt i så fall... Idag ska vi tyvärr inte träffas, jag börjar JOBBA idag!!!

Nu vet ni lite vad som har hänt.:)
Här kommer även bilder

Midsommarafton, Caroline och Rebecca (jag)

                   
Jonathan, Carros bror     Caroline                 Rebecca



Köar till Allsång på Liseberg!!


Amanda

23juni

Godmorgon!
Gårdagen var topppen. Jag och Carro träffades i stan kl.14.30 det blev inte så länge för Carro skulle ha körlektion kl.15.20-16.20. När hon var klar hämtade jag upp henne, vi åkte hem till mig. Det blev promenader och mycket prat om skolan, PA, sommaren och allt. Jätte mysigt. Vi har börjat fatta att den STORA dagen snart är på väg.
I morogon är det midsommarafton och den ska vi tillbringa tillsammans, Carro kommer hem till mig redan i eftermiddag igen och i kväll ska vi ut och plocka jordgubbar! :)

Carros 18års dag, på bilden: Marcus och Caroline 
Carros 18års dag, på bilden: Marcus och Carro! ♥

Ha det bra Caroline och Rebecca ♥

KUNGLIGTBRÖLLOP!

Då var den stora dagen över, nu har Kronprinsessan fått sin Daniel! :)
De var ett riktigt vackert bröllop. Det är inte ofta det är något sådant stort som händer här uppe i lilla Sverige.
Bröllopstårtan ska vi inte prata om 3,3 meter hög... Det är ju sjukt!

Bröllopsvalsen hade de tränat på.
Det måste ha varit en av de lyckligaste dagarna i deras liv :)
Jag och Carro, har även varit en liten stund idag. Det blev en promenad runt slingan och sen tittade vi på bröllopet, och bara pratade.

Nej, nu är klockan mycket nu ska jag ta och lägga mig, och drömma mig bort! :)

Ha det bra Rebecca♥


Första veckan av sommarlovet är över

Första veckan av sommarlovet är över!!
Det har inte blivit något pluggande med projektarbetet, men nu är det ju sommarlov och vad vi vet ska man inte plugga då... Eller jo, det måste vi göra, men vi tar det någon dag då vi inte har något annat inplanerat. Man känner att den stora dagen kommer närmare och närmare, eller ja, det är fortfarande över hundra dagar kvar. Men det går fort, vi har nu först ett sommarlov, då vi båda ska jobba, Caroline: jobbar på Ge-kås och Rebecca jobabr på Ge-kås och på Vallarnasfriluftsteater och vi börjar jobba vecka 26 och 27 och sen jobbar vi så gott som tills skolan drar igång igen. Innan Thailandsresan ska vi även åka en vecka till Rhodos. När det är 90dagar kvar till Thailandsresan, ska vi boka våra tågbiljetter till Stockholm för att få det så billigt som möjligt. Vi flyger ju från Stockholm.

Ha det bra // Caroline och Rebecca

SOMMARLOV!

Idag var det skolavslutning, och nu har det SISTA sommarlovet börjat!
Vi samlades 10.30 i skolan, för att ha lite "mys" med klassen, innan det var dags för avslutningen i Falkhallen. Efter avslutningen blev det lite mys med familjen, och sen åkte vi till Varberg. Jag har idag handlat en hel del saker, ett par byxor, en jacka, tre linnen, och två tröjor!
Det var min dag det, ha det nu riktigt bra och njut av sommarlovet!
// Rebecca ♥


Stipendier

En dag kvar ochsen är det sommarlov!
Vi ska verkligen vila upp oss då, men det blir även en hel del jobb för oss båda.
Idag är det 120dagar KVAR!
Just nu sitter vi i skolan och letar efter lite stipendier och hoppas på att vi ska hitta något bra att söka!

Ha det bra Caroline och Rebecca ♥ 


Sista veckan

Sista veckan i skolan, sen är det SOMMARLOV!
Denna veckan är det inte mycket plugg, idag var det en "vanlig" dag i skolan, betygsamtal i ämnet " dans". I morgon ska vi ha en BF-dag vi ska då spela bowling och sen grilla.

Ha det bra // Caroline & Rebecca

3juni

Dagen började med skola som vanligt, vi har inte gjort så mycket idag mest betygsamtal i de olika kurserna och sen har vi även börjat med ett nytt projekt i kursen "psykosocialtarbete" där vi ska göra "min bok" ett projekt som ska handla om från födsel och fram tills idag. Det är ett stort projekt som vi ska jobba med fram till april 2011. Vi båda tycker att det ska bli roligt och intressant att jobba med detta. Carro är hemma hos mig just nu och vi ska snart börja plugga, imorgon är det STUDENTEN här i Falkenberg, och vi ska iväg och fira en hel del, och på kvällen blir det utgång!! :)  


2 Juni

I dag har vi jobbat på med PA och det gick riktigt bra.
När vi väl är igång så går det alltid bra.
I morgon blir det lite mer plugg med PA.
Ha det bra// Caroline och Rebecca

1juni

Så var det en ny månad!
Igår måndag pluggade vi lite PA, vi fick en hel del gjort. Idag blev det inget jobb med PA, istället blev det en muntlig redovisning för mig "Rebecca" och prov i Matte!
I morgon ska jag och Carro plugga PA, Jag börjar 8.00 imon, men Carro börjar egentligen 12, men hon kommer kl.10.00 för att plugga PA. Så vi räknar med att få en hel del gjort i morgon!

Ha det bra // Caroline och Rebecca ♥


RSS 2.0