Bangkok

Efter en lang bussresa pa 6timmar ar vi nu i Bangkok, och det har blivit en heldel shopping!
Det borjade med att vi letade upp et hotel att bo pa, och efter det lamnade vi bara vaskorna dar och sedan gick vi ut pa stan och shoppade!
Det har blivit ganska mycket shopping, men langt ifran klara imorgon blir det mer... Vart stora problem just nu ar, att vi inte har nagon plats till alla saker - sa i morgon maste vi kopa en ny resvska!!

Detta blev bara ett snabbt och litet inlagg, det har inte hant sa mycket sedan sist...!
Nu ar det verkligen inte lang tid kvar tills vi aker hem, om drygt 48timmar sitter vi pa planet hem... ANGEST!!

// Caroline och Rebecca


Kommentarer
Postat av: Mamma Lotta <3 <3

Hej Hej tjejer <3 <3



Skönt att höra att bussresan till Bangkok gick bra.=) Vet att den resan är ganska seg. Bra att ni kunde bo på det hotellet som vi brukar bo på.=) Där finns ju pool och det kan vara skönt att ha på dagarna för då orkar man inte shoppa.=) Vad blev det för nåt som ni shoppade då? Bara shoppa för fullt det är kul:=) Köp en ny väska där ni kan ha allt.=) Tänk att dessa 4,5 veckorna har gått ganska fort iallafall.=) Vi ses på Måndag på Arlanda.=) Men först ska jag Och mamma har några mysiga dagar i Stockholm.=) BAMSEKRAMAR I MASSOR SAKNAR ER <3 <3 <3 <3

2010-11-05 @ 22:27:43
Postat av: Ronja

Kul att shoppa?

2010-11-09 @ 23:47:50
Postat av: Mia

Gillar om det du skrivit! Trevligt att se en del schyssta saker och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om typ alltid. ;)

2010-12-02 @ 18:21:28
URL: http://jade.se/reseguide

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0