Antligen tillbaka pa barnhemmet...

Tankte beratta lite om gardagen.
Det blev en riktig "relax" dag for oss med snorkling, massage och strandparty!!
Massagen vi fick var oljemassage, som varade i 1timme och 30minuter... Det var riktigt skont och man somnade till och fran hela tiden. Efter massagen blev det strandparty, vi at da middag pa stranden! Middagen bestod av : blackfisk, krabba, musslor, snakor, fisk, rakor, kott, omelett, gronsaker och sa klart ris! Middagen varade lange i drygt 2 timmar och sen blev det musik och dans pa stranden! En riktig TOPPEN dag, nar vi skulle lagga oss sa vi bada " vilken semesterdag" vi haft idag!
Massagen var precis vad vi behovde...

Idag skulle vi ga upp 6.00 for fagelskadning som skulle starta 6.30... Men vi ar inte sa intresserade av faglar sa vi "forsov oss"... HIhi.. Vi hade redan meddelat att vi inte ville vara med, kande att vi ville sova lite!
Klockan 9.30 var det dags for att avsluta denna "kurs" eller vad man nu ska kalla det... Det blev en heldel tacktal pa thailandska sa vi fattade inget, och sen blev det fotografering. Runt 11.00 startade farden tillbaka till barnhemmet, med en heldel stop pa vagen... Vi stannade b.la. pa ett stalle som heter "akvariumet" det var i princip samma sak som Universeum hemma i Sverige! Det blev aven ett stop pa en resturang for att ata lunch, och sen blev toa paus, men da sprang alla tanterna runt i affarerna och skulle handla...!!
Nu har vi antligen kommit tillbaka till barnhemmet, barnen blev jatte glada av att se oss igen det BETYDER sa mycket for OSS!!! <3 <3
Just nu sitter vi inne pa vart rum och det osregnar utanfor och askar...!!!

Rose har gett oss sin dator som vi nu kan anvanda varje kvall...!! Bloggen kommer med andra ord uppdateras VARJE dag!!

// Caroline och Rebecca

Kommentarer
Postat av: Mamma Mia

Hej tjejer! Ja det var väl skönt och få koppla av igår det är ni väl värda:-)<3. Fick ni någon kurs i hur ni ska massera era mammor när ni kommer hem..hahahaha!!! Jag förstår att ni tyckte det var skönt att få komma tillbaka till barnhemmet och att barnen blev glada:-) Men vad tråkigt att ni har regn:-(. Passade inte ni på och handla något ni också när alla "tanter" gjorde det? Vad bra att ni får ha datorn hela tiden nu:-)!!! Sköt om er och barnen nu:-) Puss och kram!!!!<3<3<3<3<3<3

2010-10-20 @ 19:48:32
Postat av: Jessica

Skönt för er med lite avkoppling. Förstår att barnen blev glada av att ni är tillbaka, de trodde ju att ni lämnat dem för gott.

Bra med datan, nu kan vi här hemma hänga med varje dag... hinner knappt hem från jobbet innan jag sitter o läser här. SUPERKUL!!!

Nu sover mina barn o jag ska kolla på Berg flyttar in.

Vi hörs i morgon sov gott i stensängen med er , hihi

Kram på er !

2010-10-20 @ 21:13:50
Postat av: Mamma Lotta <3

Hej Hej på er tjejer!



Det var en riktig semesterdag för er i går och det var ni värda.=) <3 Nu Caroline så kanske du kommer att ta massage.=) Det är ju så skönt.=)Massa skaldjur tll mat det låter ju supergott tycker jag hihihi.=) Tigerräkor mums.=)Dansade ni med på strandpartyt? Förstår att ni tog sovmorgon istället för att titta på fåglar.=) Hade jag med gjort.=)Men översatte inte Rose tacktalen för det var väl ni som fick dom? Har dom lärt sig nån engelska då thailändarna? Varför passade inte ni på att handla? Det är ju det ni vill. Men det fanns kanske inget i eran smak.=)Så klart att barnen hade LÄNGTAT efter er.=) Ge dom nu MASSOR AV KÄRLEK den tiden ni har kvar.=)Det kommer bli mycket jobbigt när ni åker, snyft.=( Här hemma har det med regnat i dag och det är kallt, burr för hösten. Så ni vet var ni har att komma hem till. Bra att ni får låna datorn så vi hänger med på vad ni gör.=) BAMSEKRAMAR I MASSOR mina tjejer.=) <3 <3 <3 <3

2010-10-20 @ 22:24:44
Postat av: Caroline och Rebecca

Mamma Mia: Kurs i hur vi sa massera er, naa det fick vi inte.. Men ni kanske kan lara er tills vi kommer hem sa vi kan fa mer massage...? Handla - Nej det gjorde vi inte det var en mataffar...!!

Jessica: Barnen blev hur glada som helst...! Stensangarna det kan jag saga att det ar, har inte alls sovit bra i natt... :( Men sa kan det vara... Hihi

Lotta: Vi dansade och sjong.. HIhi... Tacktalen var till alla larare och nej hon oversatte inte talen... Thailandarne kan typ saga, tack sa mycker.. Hihi!! Det var en som larde sig jatte mycket, riktigt roligt att se!!

Tanterna handlade i en mattaffar... Inte riktigt det vi ville ha!!! Hihi

KRAMISAR!!

2010-10-21 @ 02:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0