Sista engelskan...

En dag med fullt av aktiviteter!
Vi skulle idag ha var sista engelska lektion, med de tre grupperna!
Eftersom de tva aldsta grupperna inte ar intresserade av att lara sig hade vi bara engelska med den yngsta gruppen!
Farger, raknade och avslutade med spelet twister!
En tjej i denna grupp har utvecklats jatte mycket vilket ar jatte roligt for oss, hon vill lara sig mer och mer hela tiden! Hon kom med tva bocker idag dar det var fullt av ord och bilder pa engelska och thailandska, hon ville att vi skulle saga vad allt var och sedan sa hon det efter oss... Hon gjorde aven meningar av lite ord, det blev ju inga "riktiga" meningar men man forstod... Ex. Becki born may twelve och Carro born april 16. Nar vi har hoppat hopprep har vi alltid raknat pa engelska sa nu ar hon riktigt duktig pa det med...!! Hon har ocksa lart sig farger, kroppen mm. det har aven de flesta andra barn med gjort!

Vi har idag aven hoppat hopprep, spelat med en boll, mm. Vi har haft fullt upp och det ar riktigt jobbigt att vara igang hel tiden i denna varmen, maste dricka mycket, men vi har inte varit sa duktiga pa det, nu kanner vi oss helt slut, men vi vet att det snart kommer in ett gang barn till oss for att spela dator och bara ha det mysigt!

I morgon ar det idrott pa schemat som galler sista passet, hoppas inte det ar allt for varmt pa dagen da, det blir sa jobbigt!
I morgon kommer aven en tjej fran Lidingo hit, hon ska ocksa gora sitt projektarbete har under en tva veckors period, men hon kommer mest vara med de sma barnen eftersom de aldre borjar skolan pa mandag!

Har ser ni en bild pa den duktiga 9aringen

// Caroline och Rebecca

Kommentarer
Postat av: Ulrika Werner

Kul det måste kännas när ni har fått några barn som verkligen vill lära sig!

Sträck på er och känn er nöjda med ert jobb.

Kram

2010-10-26 @ 16:14:34
Postat av: Mamma Lotta <3

Hej Hej <3 <3 !



Roligt i alla fall att dom små barnen har varit intresserade av engelskan=) Dom har nog haft lättast att lära sig med=) Men även dom andra barnen har ju lärt sig lite i alla fall.=) Roligt att 9 åringen har velat lära sig så mycket. Det har hon nog andvändning av får vi tro=) Då har ni lekt och haft det mysigt i dag då.=) Klart att barnen vill vara inne hos er.=) Det är ju spännande och sin att få sitta vid datorn är väl extra roligt.=)Då har ni mycket att berätta för tjejen som kommer i morrn.=) Måste ju kännas skönt att när ni nu åker så tar ju hon hand om barnen.=) BAMSEKRAMAR <3 <3 <3 <3

2010-10-26 @ 20:29:00
Postat av: Jessica

Låter som ännu en bra dag med barnen. Kul att det kommer en tjej o tar över oxå. Då kan ni ju förklara allt för henne, tur hon har då. Hoppas ni blir kompisar. sen är det inte långt kvar för er :( tråkigt men ni har ju gett allt verkligen !!! SUPER !! sen är ni värda lite sem.

Kram kram

2010-10-26 @ 20:58:00
Postat av: Michael

Kul att höra att det går bra för er och att ni trivs. Nu börjar det ta på resan för er del och visst går tiden fort? Hoppas ni hunnit få ihop tillräckligt med material till ert PA och att ni kan få ta lite semester utan att känna er stressade, men det är väl inga problem kan jag tänka mig..? :)Hemma är det förövrigt 4 grader och regn från vänster till höger.. Riktigt höstväder. Hade gott!



Mvh



Michael

2010-10-27 @ 09:03:49
Postat av: Caroline och Rebecca

Ulrika: Det ska vi verkligen gora!

Lotta: Det ar roligt att barnen lart sig mycket, och att sitta vid datorn det alskar de sma liven!

Jessica: Vi har verkligen gett allt kanns det som!! Men det kommer bli grymt att aka harifran!!

Michael:Tiden har verkligen gatt fort, vi vill inte hem till verkligheten igen! Det ska bli skont med lite semester sa man far lite annat att tanka pa, for nar vi kommer hem blir det manag som vill veta hur vi haft det!!

Kramisar!!

2010-10-27 @ 15:30:00
Postat av: Mamma Mia

Hej tjejer! Vad kul att dom små barnen vill lära sig engelska iallafall, och ni ser ju vad erat arbete har gjort nytta med den här tjejen och säkert många med henne, BRA JOBBAT TJEJER:-)!!!!

Ni måste dricka ordentligt så ni inte kollapsar..!!

Vi får hoppas att det är lite svalare i morgon så ni orkar att gympa:-)!!!

Ha det så bra.

Puss och kram<3<3<3<3

2010-10-27 @ 20:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0