Torsdag 14/10-2010

Idag var studenter från Bangkoks sjukhus här, de kom hit för att ha aktiviteter med barnen i 2 timmar och sedan bjöd de barnen på lunch. Detta var något som verkligen uppskattades av barnen. Det fanns olika stationer där man fick göra olika saker, barnen var indelade i grupper och fick bra vara på en station. När alla var klara med det dem skulle göra, hade de en lite redovisning. Då varje grupp fick visa upp vad de gjort och som belöning fick de kakor och chokladmjölk. Dagen avslutades med dans och musik, som handlade om att tvätta händerna...!

Eftersom studenterna kom hit idag, hade vi bara engelska på eftermiddagen med barnen/ ungdomarna 14-17år... Det gick inte så bra... Utan det var KAOS!! Rose har åkt tillbaka hem till Bangkok. Gruppen i helhet var inte intresserade av att lära sig engelska vilket gjorde det extra jobbigt. Eftersom de inte kan engelska blev det extra svårt att göra sig förstådd. Som tur är finns det en tjej här ”Pim” hon kan engelska så hon hjälpte oss att översätta från engelska till Thai, fast det hjälpte inte så mycket eftersom de inte visade henne respekt!

 

Rose hade fixat så vi skulle få komma till ett ställe det fanns Internet, men när vi kommer dit så funkar det inte. Så de skulle ta oss till ett Internetcafé men det var stängt... och har nog varit det länge...! Så just nu sitter vi och skriver på datorn vi har med oss, så vi sedan kan lägga in det här på bloggen...!

 

Vi lever inte direkt något lyxliv här inte, utan idag fick det bli handtvätt... Men det gick bra det med, efter denna resa kan vi leva i princip hur som helst...!!

Det ska  bli roligt att se hur många dagar det tar för tvätten att torka eftersom det regnar ute kan vi inte hänga ut den, och här inne torkar det aldrig, eftersom det typ är fuktigt!

 

Ikväll var två tjejer inne hos oss och vi hade det mysigt!

// Caroline och Rebecca


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej Hej min tjejer <3

Låter ju bra att sjukhuset åker ut till barnhemmen och gör besök och även leker med barnen. Dansen som gjordes vad det den Rebecca som du filmade när Caroline dansade hihihi. Ska bli rolig att se sen =) Tänk att dom inte kan ha nån respekt för andra när Rose inte är där.=( Men hon kommer ju snart tillbaka. =) Bra att ni kan tvätta för hand och leva som dom gör i Thailand lite.=) Ni kommer sen att ha semester och kunna unna er lite lyx.=) Ge nu barnen MASSOR AV KÄRLEK <3 <3 <3. BAMSEKRAMAR <3 <3 <3

2010-10-18 @ 16:08:43
URL: http://madebycarro.blogg.se/
Postat av: Mamma mia

Hej tjejer!!

Det är ju inget kul att barnen inte lyssnar och har någon respekt för er när ni försöker att göra ett bra jobb:-( Är det bara Rose dom lyssnar på?

Ja det är bra att ni får känna på hur det är när det inte finns någon tvättmaskin..hihihi.

Jag kan förstå att det ska bli skönt med en liten lill semester:-)!!!! Puss och kram<3<3<3<3<3<3!!!!!!

2010-10-18 @ 18:39:09
Postat av: Caroline och Rebecca

Det finns typ ingen personal dar, bara hon som lagar maten, sa nar Rose inte ar har, ar det de aldsta barnen som tar hand om de andra!! KRAMISAR!!

2010-10-19 @ 09:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0