Torsdag 21/10-2010

Under eftermiddagen blev det idrott med 10-14aringanra, de tyckte att det var riktigt roligt! Det blev mycket skratt och valdigt mycket svett! Det var 32grader varmt nar vi hade idrott, det blev en heldel vatten pauser for barnen, annars skulle de kollapsat! Efter en timme ville barnen inte sluta med idrott, sa vi fortsatte en stund till, och efter det blev det till att hoppa hopprep - ett STORT tack till dig Cattis, som sa att vi skulle ta med oss hopprep for det ar verkligen nagot vi anvander varje dag! Idag har vi aven spelat lite badminton...!

Maten vi fick idag pa kvallen var nuddlar med kyckling, agg och sen fick vi aven kalsoppa... Soppa som ingen av oss gillar... Men jag Rebecca fick idag tva nya kompisar, jag gav de soppan och efter det satt de i mitt kna hela tiden... Hur skulle de sett ut om vi lamnat tillbaka en helt full tallrik med soppa, da tycker jag faktiskt att det var battre att barnen fick smaka och ata lite av den - men de fick inte allt for mycket for da kanske "mat tanten" har tror att vi gillar soppa. Hon kan ju ingen engelska sa vi kan ju inte saga ifran om det ar nagon mat vi inte gillar...! Men nar Caroline lamnade tillbaka tallrikarna skakade hon pa huvudet och pekade pa soppan, sa hon kanske forstar att vi inte gillade det!

Nu pa eftermiddagen/ kvallen har vi aven jobbat med var APU-rapport sa nu ar den snart KLAR!! RIKTIGT GOTT!!






// Caroline och Rebecca



Kommentarer
Postat av: Jessica

Kul att det blev mkt skratt o lek idag!

Tur att ni fyller på med vatten så ni inte svimmar i värmen..hihi !

Fina kort oxå ..Kan ni inte visa ert rum o runt om lite .. Hade varit roligt att de.

Kram vi hörs i morgon nu är det dags för pannkakor .

2010-10-21 @ 17:55:30
Postat av: Mamma Lotta <3

Hej Hej mina tjejer! <3



Härliga kort på er.=) Ser att det är MASSOR AV KÄRLEK där <3. Mycket jobbigt att ha jympa i den värmen.=) Men glöm inte att dricka.=) Hade barnen hoppat hopprep innan? Hihihi inte ris i dag utan nudlar.=) Ja barnen måste ju bli glada av att ni ger dom maten.=) Mattanten hon förstår nog att ni inte gillar viss mat hihihi. =) Känns väl skönt att fått skickat in apu rapporten=) Skönt att fått höra era röster i dag.=) <3 <3 BAMSEKRAMAR <3 <3

2010-10-21 @ 18:12:27
Postat av: Andrea

Ser ut som att ni har det bra tjejer! Underbart att höra att barnen tycker om er så mycket och uppskattar det ni gör! Keep up the good work! Kramar <3

2010-10-21 @ 18:14:24
Postat av: Oliver

:) Ser riktigt super bra ut! Det ni gör är så sjukt fint! :P

2010-10-21 @ 18:19:03
Postat av: jonte

2010-10-21 @ 18:26:06
Postat av: jonte

JAg fattar inte hur ni kan hoppa hopprep i värmen :P <3

2010-10-21 @ 18:26:52
Postat av: Mamma mia

Hej tjejer! Det var väl skönt att dom tyckte om gymnastik ni får ha det istället och lära ut engelska samtidigt, 2 flugor i en smäll helt enkelt...:-) :-).

Då har ni haft fint väder idag då...??

Ja det var väl gott o få nudlar idag istället för ris, kålsoppan hade jag gärna tagit..:-) mat tanten måste tycka att ni är väldigt jobbiga när det gäller maten, ni får väl ingen snart...:-) :-)

Ha det så bra så ringer jag i helgen:-)!!!!

Puss och kram!!!

2010-10-21 @ 19:16:49
Postat av: Caroline och Rebecca

Jessica: Det kommer kort pa vart rum...!

Lotta: Vet inte om de hoppat hopprep tidigare, de var i alla fall inte sa bra pa det i borjan, men nu ar barnen jatte duktiga. APU-rapporten ar klar, men funkar inte att skicka in den...!

Andrea: Vi har det kanon, nar vi kommer hem far vi beratta allt!

Oliver: Tack for de fina orden!

Mamma Mia: Engelska och idrott blir det samtidigt, i alla fall nar vi har 6-9aringarna!

Pa dagen idag var det den varmaste dagen men under kvallen sa askade det och osregnade!

KRAMISAR till ER alla!!

2010-10-22 @ 01:35:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0