Tredje dagen

I dag vaknade vi upp till regn, inte sa trevligt men det behovdes verkligen, for luften var sa klibbig.
Idag pa morgonen hade vi ett "mote" med Rose, de motet var inte sa roligt, vi fick reda pa att en mamma till en tjej varit har i natt, och hamtat sitt barn och just nu vet ingen vart hon finns, och man ar radd for att barnet ska bli utsatt igen av sin styvpappa... Detta ar fan for javligt, man far sa ont i hjartat nar man hor sadan har saker... Vi har markt att stamningen inte har varit sa bra idag, Rose har varit valdigt tillbaka dragen vilket man kan forsta!

Vi har aven idag haft var forsta engelska lektion med barn i aldrarna 6-9ar... Detta var riktitigt svart, eftersom vi inte kan kommunicera med varandra genom att prata. Vi forsta inte thai, och de forstar inte eneglska...
Idag sjong vi lite olika latar som: huvud, axlar, kna och ta & Klappa handerna nar du ar riktigt glad...! Detta var nagot som verkligen uppskattades av barnen, de blev sa glada!!

Barnen gar runt och nynar pa sangen hela tiden nu, och kommer fram till oss och nynar och tar sig pa huvudet eller klappa handerna, da vill de att vi ska sjunga tillsammans!

Vissa barn ar med framat an andra och det ar de barnen som snabbare satter sina spar i vara hjartan. Nagra barn bara kommer fram till oss och kramar oss varje gang de ser oss, och sen far man aven en liten puss pa kinden ibland.. Det VARMER sa mycket!! <3

Idag blev vi skjutsade till ett aktivitetscenter dar vi fick bada i en pool, det var riktigt skont att fa komma bort fram barnhemmet lite och bara njuta, det blev verkligen avslappning pa hog niva!!

Vi har lagt in lite bilder pa Roses dator som vi vill dela med oss av.. Nu efter tredagar har vi redan 466bilder.. sa det blir mycket foton, men det ar bara roligt, vi har aven filmat en heldel... Har kommer nagra av alla bilder som vi vill dela med oss av...!

Forsta undervisnings dagen i engelska med 6-9aringar
...





Paus i undervisningen och da blir det mys med barnen



Undervisning igen...


Har ar vi pa barnhemmet och bakom oss ser ni ett hus det ar dar vi bor... Sa vi ar i princip med barnen hela tiden, aven fast vi slutat...!!


KARLEK ♥



// Caroline och Rebecca



Kommentarer
Postat av: Jonte

Så mysigt :D <3

2010-10-12 @ 16:45:43
URL: http://jonathanperssonn.blogg.se/
Postat av: Lotta

Fyyyyyyy vad jobbigt, jag får ont i magen. Tänk på detta barn hur hon kände sig när hon blev hämtad, snyft. Hoppas att hon kommer tillbaka snart, stackars barn <3.Kan tänka mig att det är svårt med engelskan för dom.Men så mysigt det låter att ni sjöng den låten med dom och det fastnade <3.Härliga bilder på barnen, ser att det är mycket KÄRLEK där och att ni trivs. <3 Förstår att det var lyx att få åka och bada i en pool.=) Det var ni värda. Skönt att fått höra Carros röst i telefonen med <3 <3 <3. Bamsekramar <3 <3 <3

2010-10-12 @ 17:11:15
URL: http://madebycarro.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej brudarna !

Ser mysigt ut när ni sitter o har engelska med barnen. Förstår om det är svårt att förstå varann hoppas ni har kul ändå. Skönt oxå med ett bad i värmen, med tanke på den "stora" duschen...

Becca : var det majs idag med eller ?

Tråkigt att höra om flickan men ttyvärr är världen vi lever i mkt grym ibland.. hoppas ni får tillbaka henne.

Kram på er !

Jessica

2010-10-12 @ 17:37:31
Postat av: Rebecca och Caroline

Jessica: Det var skont att fa bada i en pool, och dar finns det riktigt duschar sa blir la att vi kanske duschar dar... HIhi.. Majs nej det var det faktiskt inte... Det var ris och kyckling...

Lotta: Ont i magen det ar bara fet forsta.. Det gor sa javla ont i hjartat att det finns sadana idioter... Vilken varld lever vi i egentligen? Skont att fa hora din rost idag med..!

ALLA BARN SPRIDER SA MYCKET KARLEK!!!



KRAMISAR TILL ER ALLA!!

2010-10-13 @ 15:25:22
Postat av: Susanne Larsson

Hej tjejer!



Det är så kul att läsa det ni skriver! Spännande och intressant och så klart ledsamt det ni skrev om flickan. Så sorgligt och det gör även ont i mitt hjärta men vi lever i en oerhört tuff värld som vi faktiskt oftast lyckas undvika...det är saker man läser om i tidningen...men nu är ni där och jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb med dessa barn! Blir varm i hjärtat när jag läste om hur ni försökt lära dom rörelsesånger och hur dom försöker lära sig trots språkproblem=)) Och bilderna är oxå så kul att se!!! Ni kommer växa enormt som människor efter detta äventyr...Kram

2010-10-13 @ 15:39:15
Postat av: Caroline och Rebecca

Sussane: Tyvarr ar det sa att man oftas vill gomma verkligheten, men det kanns skont for oss att vara har och gora nagot bra. Det ar jatte roligt att se hur barnen verkligen kampar for att gora sig forstadda. Roligt att fa sadana fina kommentarer :)

Kram till dig med

2010-10-13 @ 17:03:45
Postat av: annelie

hej!



Förstår att det blir tråkigheter oxå,,uscha va svårt, men kul att ni ser ut att ha det sååå mysigt och hoppas flickan kommer tillbaka världen e grym ibland och man kan bara försöka så gott man kan att göra den lite bättre och ljusare vilket jag ser att ni gör för dessa barn stor kram på er.

2010-10-15 @ 16:29:07
Postat av: Mamma mia

Usch så hemskt med denna stackars tjejen man lider med henne, att dom bara kan komma o hämta dom så där, hon som säkert hade det så bra på barnhemmet och kanske nu har ett rent h..e förstår att ni blir upprörda, det är fruktansvärt hur människor kan göra sina barn så illa..:-( Det är kul att ni har lärt barnen sången och att dom tyckte om den och kommer och vill att ni ska sjunga den om och om igen, nästa gång kan ni ju lära dom, små grodorna..hahaha. Jag förstår att det är svårt och komunisera med dom när dom inte kan nån engelska men det kommer nog så småning, ni får lära dom lite teckenspråk också tjejer. Vad härligt att ni har fått badat lite. Vilka härliga bilder ni har lagt ut, jag är avundsjuk på er jag skulle också vilja göra ett sånt jobb som ni:-) Puss och kram!!!!

2010-10-17 @ 16:47:12
Postat av: Caroline och Rebecca

Mamma Mia vi sjunger garna den med barnen, men kan du overatta den forst??

Ha det bast!!

2010-10-18 @ 06:49:48
Postat av: Mamma Mia

Hahaha nej det får ni klura ut själva det är ju ni som är lärare i engelska nu...:-) :-)!!!! Puss och kram<3<3<3

2010-10-19 @ 19:55:48
Postat av: Anonym

Gud va duktiga ni är, och vilket häftigt äventyr ni får vara med om! Hoppas allt går som ni tänkt :) Britta

2010-10-21 @ 18:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0