Fjarde dagen

Nar vi vaknade idag hade vi bada tva ont i kroppen... Carro hade ont i rumpan, och jag hade ont i ryggen.. Det maste vara de "skona" sangarna...
Idag pa morgonen hade vi ett litet "mote" med Rose, vi fick jatte bra respons fran gardagen da vi undervisade i engelska... Hon har forsokt med den gruppen hur manga ganger som helst och det finns en tjej i den gruppen som verkligen inte tycker att det roligt och vill inte lara sig, men efter undervisningen igar. Gick hon till Rose och tyckte det vi gjort var jatte roligt, och fragade nar vi skulle gora det igen.. Man blir sa glad av att hora det, det gor verkligen sa att man vill fortsatta...!

Idag hade vi engelska med barn i aldern 10-13ar, de var inte sa intresserade, och det var ganska svart att fa dem att bli det... Det var bara nagra som tycktde det var roligt, och det kandes bra.. Vi lekte mycket med dem, och den sista leken vi gjorde tyckte de flesta var roligt.. Tror inte riktigt att vi lyckades att fa denna gruppen att bli mer intresserad av engelska.

Idag har det varit storstadning har pa barnhemmet, barnen har tvattat, torkat golven, torkat vaggarna, hangt tvatt mm...

Imorgon kommer det folk fran Bangkoks sjukhus hit som ska bjuda barnen pa lunch och sedan ha lite aktiviteter med dom.

Idag har aven vart rum blivit stadat for forsta gangen sedan vi kom hit, vi har aven fatt ett kylskap, och ett las till dorren, sa nu ar vara saker i sakert forvar nar vi inte ar pa rummet.

Aven idag fick vi aka till poolen och bada, det ar mycket skont att komma dit pa eftermiddagen, idag nar vi var dar var det aven simskola. Rose aker har ifran imorgon vilekt betyder att vi inte kommer ha tillgang till Internet, men hon har fixat sa vi ska fa aka till aktivitetcentrumet for att anvanda Internet, det kanns bra!

Nu nar vi har bloggar har det varit barn har utanfor dorren.. :( En tjej var ledsen och ville att vi skulle folja med henne och titta pa tv, vi satte oss istallet har utanfor och kramades lite!! ♥
Idag har vi verkligen kommit barnen mycket narmare!!
KARLEK PA HOG NIVA!!

UNDERBARA BARN!!

 

// Caroline och Rebecca


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej Hej min tjejer!



Jag är sååååååååå glad över att pratat med er i telefon i dag. =) <3 <3 <3. Känns att man är närmare er då och det känns bra. =) Tur det finns telefonkort som är billiga och som man kan prata med i flera timmar.=)Måst vara roligt att få bra respons från Rose för då växer ju ni med=) Jag tror att dom mindre barnen är mer intresserade än dom större och dom mindre lär sig snabbare engelska med. =)Bra att barnen får hjälpa till med allt som behövs.=) Känns väl skönt att erat rum blev städat med? Nu kan ni ha eran frukost i kylskåpet=) Skönt att ni har fått ett lås till dörren så ni kan låsa om era värdesaker.=)Måste kännas skönt att ni har en pool inte så långt bort.=)Tur att ni kan få internet även när Rose åker. Ni är guld värda som ger alla barn den KÄRLEK dom behöver. =) <3 <3 <3 BAMSEKRAMAR <3 <3 <3

2010-10-13 @ 17:00:39
Postat av: Jessica

Hej töser !

Kul att läsa om allt ni gör. Ni verkar ha ett givande jobb som är mkt omtyckt av både barnen och av Rose.

Ingen risk att ni sover länge i de "sköna " sängarna.

Jag håller med Lotta att de mindre barnen har nog lättare att lära sig engelska än de stora. Men lekarna var ju bra iaf. Det går bättre nästa gång ska ni se. Bra att ni får internet också i fortsättningen. Tråkigt att Rose måste åka, kommer hon tillbaka mer sen , ni verkar ju ha bra kontakt med henne.

Ha en bra morgondag !!

Hoppas ni inte har ont nåt i morgon...

Kram kram kram....

2010-10-13 @ 20:42:44
Postat av: Caterina Opiola Ekenstam

Hej Flickor

Kul att se att ni har det bra å att ni e på platts.

Låter härligt med alla barnen,blir nog svåt med alla de små när ni ska resa hem.Då kommer det att bli som när Malin lämnade alla sina små nya kompisarnär när vi var i Kambodia. (Super jobbigt) Ta tillvara på er tid å er själva,ni kommer att ha så mycket minnen å erfarenhet med er hem.Ha det gott kram Cattis

2010-10-13 @ 22:32:15
Postat av: caroline

Hej!

allt verkar ju gå bra! Tänkte bara kolla med er, hur bra är barnen på engelska? Sitter och förbereder lite engelska till barnen och ville veta vad jag ska förbereda :) vad har ni pratat med dom om?

Ses snart! ha det bra, karm Carro

2010-10-14 @ 14:09:03
Postat av: farmor och farfar

Vi har sätt korten på barnen och läst era dagar.

Det var roligt och hoppas att ni har det bra.

Hälsningar från farmor och farfar :)!

2010-10-14 @ 14:39:36
Postat av: Lotta

Ska hälsa till dig Caroline och ge dig en STOR KRAM från mormor.=) <3

2010-10-14 @ 15:57:45
URL: http://madebycarro.blogg.se/
Postat av: LottaN

Heja tjejer!

Följer er troget. Nu har Fredrik lagt en puff från skolans webb-sida så att fler kan hitta er också.

KRAM!

LottaN, er gamla svensktant

2010-10-14 @ 20:47:31
URL: http://lovecatoutsidethebox.blogspot.com
Postat av: Yvonne Winroth

Hej på er båda!

Det är jätte kul att följa er resa. Rebecca jag kan tänka mig hur ni har det.Med sängarna och ödlorna. Hihi. Men jag lovar dig man vänjer sig efter ett tag.

Jag vågade sova i en koja. Carro du är modig. Klagar inte. Så söta barnen är. Njut nu av tiden ni har tillsammans med dom.

Kramar i massor till er båda Yvonne med familj <3<3<3

2010-10-14 @ 21:08:14
Postat av: annelie

Hej på er!

rnen och tiden med dom

Så roligt ni verkar ha, passa på att njut av barnen och tiden me dom. kikar in här titt som tätt för att hålla ett öga på er=))

2010-10-15 @ 16:24:22
Postat av: jonte

Så söta alla barnen är :) Hoppas att det går bra med undervisningen i engelska :) Ha det BÄST! <3

2010-10-16 @ 10:23:48
URL: http://jonathanperssonn.blogg.se/
Postat av: jonte

Hoppas det går bra med barnen :) kram :D <3

2010-10-16 @ 11:25:36
URL: http://jonathanperssonn.blogg.se/
Postat av: Mamma mia

Stackars er tjejer som har ont i kroppen. Vad härligt att ni har fått kylskåp och att ni kan låsa in era värdesaker.Ja tjejer det kan vara nog så svårt att vara lärare när barnen inte vill lära sig, det är bra att ni får känna på det lite..hahaha. Men vad kul att ni lyckades med att få den ena tjejen intresserad när inte Rose har fått det innan, då vet ni ju att det ni gör är bra:-). SE OCH LÄR AV DESSA BARN SOM BÅDE STÄDAR OCH TVÄTTAR M.M, då vet ni hur man gör när ni kommer hem igen..hahahaha. Såååå söta barn,Becca du kan ju ta med dej något barn hem..:-)

Vad härligt att ni fick åka till poolen idag igen, så ni får bada av er lite..hahaha. Puss och kram!!!!!

2010-10-17 @ 16:58:00
Postat av: Caroline och Rebecca

Tack for alla kommentarer... Ett STORT tack till dig LOTTA N som fixat med skolans hemsida!! Kramisar till er alla!!



Ps. Carro Barnen kan nastan ingen engelska, vi har pratat mkt om kroppen, farger och enkla fraser sa som, godmorgon, vad heter du mm!!

2010-10-18 @ 06:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0