Fredag 22/10-2010

Idag blev det forst engelska med 6-9aringarna - vi jobbade mycket med farger, lektionen inneholl bade praktiskt och teoretiskt saker. De fick mala en heldel och sedan gjorde vi oven dikter med farger - tack sa jatte mycket Malin E for det tipset! Barnen tyckte det var jatte roligt. Sedan blev det engelska med 10-14aringarna - aven dar blev det bade praktiskt och teoretiskt, vi gjorde i princip samma sak, men de fick inte lika mycket hjalpmedel som de mindre barnen. Vi hade en rolig och bra tid tillsammans!
Det blev ingen engelska med 14-17aringarna, de tycker inte att det ar roligt att lara sig, sa darfor tycker inte vi heller det ar roligt att ha engelska med dem! Men istallet fick vi en underbar tid tillsammans med alla barn, vi hoppade hopprep, spelade spel och bara "pratade" med de aldre...!!

Pim den tjej som kan engelska har fragade om vi ville ga till en marknad, det ville vi sa klart!
Det blev lite shopping :) Mycket roligt!! :) Forst fick vi ga en bit och sedan fick vi aka bat over till andra sidan och dar var marknaden.. En liten del av den flytande marknade var dar ocksa!

Vi gick aven in pa ett stalle dar vi blev fotograferade, vi tanke att det kunde vara kul med lite minnen nar vi aker har ifran, och Pim ville garna ha kort pa oss!
Har nedan bjuder vi pa korten... !

Alla vi tillsammans <3 <3



Det blev aven enskilda kort...!



Vi kopte tre av varje kort, sa alla kunde fa varsit...! Det blev som en liten present till Pim fran oss!! <3

Nar vi kom hem fran marknaden fick vi mat... Ingen bra mat idag, det blev soppa och kokt agg.. Forst fick vi en soppa och efter typ 2 minuter kommer mat tanten med en till soppa... Vi satt dar och verkligen forsokte och jobbade pa bra med den forsta soppan, sedan sa vi till Pim att hon skulle saga till mat tanten att vi var matta och inte orkade den andra soppan... Sa den fick barnen i stallet! Rebecca gillar inte agg, och tur som var gillar Caroline det sa hon var jatte gullig och snall och at upp alla aggen, det var 3st agg!!

// Caroline och Rebecca




Kommentarer
Postat av: Mamma Lotta <3

Hallå tjejer <3



Roligt att barnen uppskattar det ni gör.=) Gjorde ni dikterna på engelska då? Då har ni haft en riktig mys och lekdag i dag då.<3 Äntligen shopping hihihi.=) Varför har hon inte sagt nåt om den innan? Vad handlade ni för nåt roligt då? Flytande marknaden skulle jag med villa uppleva.=) Skulle ni åka på den i morrn? Väldigt FINA KORT PÅ ER OCH PIM <3 <3 <3. Förstår jag att ni ville ha kort ihop ni tre och att ni även tog varsitt. Ni ser ut som thailändare i kläderna hihihi.=) Trodde att mattanten hade fattat att ni inte tycker om soppa hihihi.=) Ni skulle inte ha ätit upp den i går. Bra Caroline att du tar av Rebeccas mat hihihi. Ha det så bra. PUSS OCH BAMSEKRAMAR I MASSOR <3 <3 <3 Nu har ni varit iväg i två veckor och jag har klarat mig rätt så bra.=) Men LÄNGTAN finns ju där efter er. Men om två veckor så bär det av till Stockholm för Mamma och mig Jiiiiiiiippppppiiieeee. =) <3 <3

2010-10-22 @ 15:36:03
Postat av: erica lignell

hej tjejer ! :)



låter som ni har extremt roligt och lika så barnen!

kul att ni kan göra de så glada.

riktigt fina kort på er också !

ha det riktigt bra nu! :)



kram

2010-10-22 @ 16:07:55
Postat av: Linnéa Persson

hejsan!!



Jag hoppas att ni har det mycket bra och njuter :) Låter häftigt med en flytande marknad :)

riktigt fina kort!

ha det bra!!



kram

2010-10-22 @ 16:29:01
Postat av: Jessica

WOW.. vilka snyggingar !!! I thaikläder o allt spännande det ser ut. Bra att Pim fick kort av er , då blev hon väl glad.

Lycka till med morgondagen vad den än bjuder på .. vi hörs. Kram på er!

2010-10-22 @ 18:40:28
Postat av: carina hoffman

låter som ni har det riktigt bra där borta och att barnen trivs med er njut för här hemma e det kallt och blåsigt har även snöat hi hi

2010-10-22 @ 19:18:09
Postat av: Caroline och Rebecca

Lotta: Dikten blev pa engelska, Rose fragade oss om vi ville till en marknad, och da sa vi ju ja, men har vet man aldrig nar saker och ting sker.. hihi....Den flytandemarknade blir inte idag, det bli en annan dag...! Vi at inte upp soppan igar, nej hon har inte fattat att vi inte gillar soppa.. Jag ar jatte tacksam over att Carro ater for mig med :)

Bara tva veckor kvar, vi vill INTE hem!!

Erica: Tack sa mycket, vi alskar verkligen att vara har!

Linnea: Vi njuter pa hog niva nar vi far vara med barnen!

Jessica: Hon blev jatte glad, det betyde mycket for henne, och lika sa for oss! Pim sa nar ni har akt hem och jag langtar efter er kan jag ta framt kortet och titta pa dem!! <3

Carina: Sno redan ar inte okej!! Vi NJUTER verkligen!!

2010-10-23 @ 01:32:09
Postat av: Mamma mia

Hej tjejer! Vad kul att ni fick komma på en marknad idag, åh vad fina kort på er:-). Saknaden av er när ni åker ifrån barnhemmet kommer att bli jobbig för Pim tror jag, hon tycker verkligen om er...!!!

Carro kommer det inte att gå någon nöd på vad det gäller maten när hon får vara en soptunna efter dej Becca inte barnen heller...hahahaha.

Ha det så bra, sköt om er och barnen<3<3<3<3. Puss och kram!!!

2010-10-23 @ 09:39:35
Postat av: Caroline och Rebecca

Mamma Mia: Pim kommer ta det hart, och det har hon redan berattat for oss...!!! Carro ar en mycket bra soptunna...!!

2010-10-23 @ 10:37:25
Postat av: William Marklund

fina kort :D

2010-10-23 @ 10:41:48
URL: http://williammarklund.blogg.se/
Postat av: Beccas moster

vilka fina kort på er!!!!

2010-10-23 @ 16:28:44
Postat av: Rebeccas Mormor

Vilka fina kort på er. Förstår att det kommer att bli jobbigt för er att lämna barnen och Pim. Barnen och Pim verkar tycka om er så det blir jobbigt för dom när ni åker i från dom. Kram

2010-10-24 @ 19:03:40
Postat av: evelina

så söta ni är tjejor:)

jag såg rumet där dem sover och deras skåp. inte direkt som i sverige! ha det bra tills vi hörs:) puss och kram

2010-10-25 @ 16:20:24
Postat av: Caroline och Rebecca

Beccas moster:Tack sa mycket!

Rebeccas mormor:Mm det kommer bli en jobbig dag det, for alla!!

Evelina B:Du ar fin du gumman! Naa verkligen inte som i sverige, vi har ju storre skap i skolan och detta ar det dom ager!!Ha det bast och var radd om dig PUSS!!

2010-10-26 @ 13:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0