24/10-2010

Idag nar vi vaknade upptackte vi att vi haft besok pa var toalett i natt, vara dusch flaskor lag pa golvet och skrapet lag pa golvet... Vi tankte inte sa mycket mer pa det bara att det varit ett djur har i natt... Nu nar vi sitter har och skriver ropade Pim till oss kom inte ut, kom inte ut...!
Sedan kom hon och en annan tjej hit och berattar att vi har en orm har... En gron giftig orm som ar stor, och att det ar den som varit i vart badrum i natt... Pim och hennes kompis berattade att ormen kommit upp genom dusch hallet eftersom den bor under huset...

Dagen borjade med att underbara Pim kom in till oss, sedan blev det dags for lite "aventyr"!
Forst blev det till att besoka templet, och munkarna...! Sedan tog vi ater igen baten over till marknaden, dar vi handlade armband till oss alla tre, och sedan fragade vi aven vad Pim ville ha av oss, da sager hon godis... Sa naturligtvis kopte vi det till henne!! Sedan fick hon aven en vaska dar hon kan forvara lite saker!
Vi kommer verkligen sakna denna UNDERBARA tjej!!
Idag har vi aven besokt killarnas hem, kan ju saga att det inte alls var lika fint som tjejernas!! Men bada hemmen ar i princip uppbyggda pa samma satt - alla sover tillsammans mm...!
En av killarna har har Autism, men man marker inte av det sa tydligt!!
Nagot som vi verkligen la marke till och gjorde oss jatte glada va att: han hade ett eget sovrum, dar det fanns gosedjur, bocker mm.Detta var verkligen nagot som varmde i vara hjartan!! <3

Autism pojkens rum



Flytande marknaden



Idag har vi aven varit riktigt duktiga, vi har stadat vart rum, tvattat vara klader, diskat mm...!!

Idag ar det en speciell dag har i Thailand, det ar Buddas dag, nagot som verkligen firas har...! Barnhemmet har idag fatt massor av mat, fran de olika templerna i byn... Det kom aven privat personer hit idag och lamnade lite snacks mm... Barnen ar verkligen jatte glada just nu!!

Resan borjar lida mot sitt slut, och vi ska verkligen ta vara pa de sista dagarna har!!
Vi har manga minnen och erfarenheter i vart baggage nu, men fler kommer det bli innan vi lamnar detta stalle...
En liten sammanfattning om oss sjalva har an sa lange:
Nya erfarenheter, nya minnen, en helt annan syn pa varlden vi lever i mm...!

Vi har haft roligt, energin har varit slut,vait besvikna, arga, glada, skrattat och gratit tillsammans!! Vi TVA har gjort och varit med om det mesta och vi har gjort det TILLSAMMANS!!




// Caroline och Rebecca


Kommentarer
Postat av: erica

Ser ut som ni har fullt upp om dagarna, ta vara på den sista tiden nu! Ha det bäst tjejer ! :)

kram

2010-10-24 @ 16:49:50
Postat av: erica

och fy va läskigt de där med ormen !! :O

2010-10-24 @ 16:50:36
Postat av: jonte

USH!!! Hoppas att ormen kommer bort!!

Kram <3

2010-10-24 @ 18:43:58
Postat av: Mamma Lotta <3

Hej Hej tjejer <3 <3



Ingen mus eller råtta utan en giftig stor orm.=( fyyyyyy. Men vilken tur att Pim och hennes kompisar såg detta och att dom kan fånga den.Gulligt av er att ni har köpt saker till Pim det uppskattar hon så klart.=) Tänk er själva att få bestämma vad man vill ha.=) och att ni betalar. Annars hade hon inte fått det.Måste ju kännas bra i era hjärta att få ge henne lite saker <3 <3 <3 Så klart att ni kommer att SAKNA PIM I MASSOR.=( Vad bra att ni fick komma till pojkarnas hem. Bra att den autism pojken hade eget rum med saker och en madrass att ligga på.=) Det har ju inte era barn där dom bor.=( Men hade pojkarna madrasser då? Bra att ni är lite husliga i bland.=) Tänk på oss mammor vad vi gör varje dag hihi.Budda dag måste ju vara roligt att få uppleva.=) Ja ni fick ju vad ni ville till mat. Stekt ris och kycklingklubbor och gurka.=) Och sen chips.=)Ja vilken resa ni har varit på och mer kommer ni vara med om.=) Klart att det är många känslor på gång både positiva och negativa. Men ni har vuxit som personer jätte mycket och har så mycket med er hem som ni ska bearbeta.=)Det är tur att ni har haft varandra och stöttat. Det är viktigt.=) BAMSEKRAMAR <3 <3 <3 <3

2010-10-24 @ 20:52:02
Postat av: Larin

Ni två ska vara så jävla glada att ni hittat varandra! Ni

2010-10-24 @ 21:14:26
Postat av: Karin

Ni ska vara såååå glada över att ni hittade varandra! Inte många som har sådan vänskap som ni har tjejer :) Ta hand och ta vara om varandra :) Kram

2010-10-24 @ 21:15:16
Postat av: Jessica

ÅÅÅhhh fyyyy för ormar .. verkligen läskigt :(

Hoppas den är borta nu så ni kan få tillbaka ert rum. Bra att ni kunde sova hos tjejerna ist. Låter som ni varit med om rekord mkt idag. Tur att ni har varann så kan ni prata igenom alla intryck som väller över er var dag. Ni är sååå starka som fixar detta . Kram i massor till er båda.

2010-10-24 @ 21:21:48
Postat av: Caroline och Rebecca

Erica: vi har att gora men det ar barra roligt!

Jonte: Den ar kvar!

Lotta: Det ar verkligen tur att vi har varandra, tror inte killarna har madrasser eftersom det inte finns har!!

Karin: Vi har verkligen hittat varandra, och det ar vi jatte glada over - vanner vaxer inte pa trad, man ska vara radda om de man har!

Jessica: Det har varit en dag som bjudit pa mycket, ja det ar verkligen tur att vi har varandra!!

2010-10-25 @ 02:48:45
Postat av: Mamma mia

Hej tjejer! En giftig orm fyyy fasen vilken tur ni hade att tjejerna varnade er och att ni inte fick något besök under täcket på natten...:-(:-)!!! Kan dom inte ta dö på den innan den tar dö på någon annan för vi vill ha hem er levande...:-(<3<3<3<3. Vad snälla ni var att Pim fick presenter av er, det är en väldigt gullig tjej:-)!!! Ja ta vara på dom sista dagarna som ni har kvar tjejer.

Ja det är tur att ni fann varandra och att ni fick vara med om ett sånt här äventyr:-) :-)!!!!

Ta hand om barnen och sköt om er!!!!

Puss och kram!!!!!!<3<3<3<3<3!!!

2010-10-25 @ 18:14:31
Postat av: Caroline och Rebecca

Vi tar hand om oss, i natt ska vi sova i vart rum, men vi har blockerat hallet dar ormen kom upp sa det ska nog inte vara nahra problem..

2010-10-25 @ 18:23:26
Postat av: karolina knutsson

gud vad mysigt med ormen!! :)<3<3

2010-10-26 @ 12:31:42
Postat av: Caroline och Rebecca

Karolina: Skojjjjjar du med oss eller?? Det var hur laskigt som helst!!

2010-10-26 @ 13:44:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0