Sista planerade lektionen...

Idag hade vi var sista "planerade"  lektion och det blev idrott, nagot som barnen verkligen alskar!!
Barnen vill ju aldrig sluta nar vi har idrott med dem, de vill bara gora mer och mer hela tiden, det spelar ingen roll hur varmt det ar!
Aven idag har det blivit mycket tid med alla barn, den tiden tar vi verkligen tillvara pa nu!!

Imorgon ska vi ha en "farvalldag" det kommer verkligen vara jobbigt och kannas i vara hjartan!
Vi ska borja med lite skapande med barnen, och sedan ska vi visa lite kort fran Sverige! Vi ska aven fa vara med och laga maten har, och sedan pa kvallen ska det bli dans och musik! Det kommer bli en riktigt toppen dag och en dag vi sent kommer glomma!!

Idag har aven Caroline kommit hit, en tjej fran Stockholm, som ska vara har i 2veckor!!
Rose ar aven har nu, och stannar tills vi aker har ifran :)

Vi har fatt fragan om vi har nagra "favorit" barn, vi vet att man inte ska favorisera barn, men det ar bara sa vissa gillar man mer an andra! Sjalvklart har vi "favorit" barn och de barnen kommer det kannas extra jobbigt att lamna!!

Vi har fatt onskemal att lagga ut lite bilder pa vad som finns har runt omkring, tyvarr har vi nastan inga bilder, men har kommer en i alla fall!!



En affar dar de saljer mat



// Caroline och Rebecca

Kommentarer
Postat av: jonte

Vad roligt att barnen verkligen uppskattar det ni gör för dom!

Vad körde ni för lekar med dom på idrotten?

Är det någon lek som dom gillar med en alla andra lekar?

Ni får ha det underbart dessa få dagarna ni har kvar på barnhemmet.

KRAM <3

2010-10-27 @ 20:43:09
Postat av: Mamma Mia

Hej tjejer! Ja gymnastiken har dom väl alltid tyckt om alla barnen:-) Ni gör ett fantastiskt arbete med barnen och det kommer dom inte att glömma!!!

Ja det börjar närma sig nu, usch vad jobbigt ni som tycker så mycket om barnen och dom om er naturligtvis, men ni får säga till Anette att ni måste göra ett återbesök på eran APU, det får ni säkert...:-):-):-) :-)!!!

Ha det så bra i morgon på festen!!!!

All kärlek till er och barnen<3<3<3<3!!!

Puss och kram!!!!

2010-10-27 @ 21:07:26
Postat av: Mamma Mia

Hej igen! Talade ni om för Rose vad ni hade för favoriter?? Det är klart att man har sina favoriter det får man ha, men man får sköta det på ett snyggt sätt så inte dom andra blir ledsna och det tror jag att ni gör också..!!!!!

LOVE YOU<3<3<3<3

Puss och kram!!!

2010-10-27 @ 21:11:16
Postat av: Mamma Lotta <3

Hej Hej på er <3 <3



Roligt att dom har tyckt att idrott har varit så roligt=)Ja tänk att ni har varit där nu i nästan 3 veckor, att tiden har gått så fort.Ja ta nu och ta tillvara dom sista dagarna och GE MASSOR AV KÄRLEK <3 <3 men det vet jag att ni gör hela tiden =)Skulle ni ha farväldagen i morrn? Jag trodde den skulle vara på fredag då det är er sista dag. Om ni ska laga mat så kan ni ju själv bestämma vad det ska bli. Inte ris och kyckling i alla fall.=)Kommer nog att kännas konstigt att den dagen är kommen nu när ni ska hem=( Då ger ni tjejen från Stockholm all information nu då för NI VET JU BÄST <3 <3 Är Rose tillbaka då blir det väl ordning och reda=)Klart att man har sina favorit barn och det får ni ha.=) <3 Ni ger ju även kärlek till dom andra barnen. Ja fyyyyyyy jag vill inte vara med er när ni åker på lördag. Snyft tänk så många tårar som kommer att falla. Men ni åker väl snart tillbaka och hälsar på.=) Ni får hem och planera en ny resa.=) BAMSEKRAMAR jag är så STOLT ÖVER ER=) ÄLSKAR ER=) PUSS OCH KRAM =) <3 <3

2010-10-27 @ 21:43:28
Postat av: Caroline och Rebecca

Jonte: Svansleken alskar barnen!

Mamma Mia: Idrott alskar de verkligen och det borjar bli jobbigt att behova ta farval. Alla har vi favoriter och det har aven Rose.

Mamma Lotta: Tiden har gatt valdigt fort och vi vill verkligen inte lamna barnen. Manga tarar foll idag och fler kommer det bli pa lordag.

Kramisar

2010-10-28 @ 18:52:17
Postat av: karolina knutsson

villket datum åker ni hem? jag saknar er och längtar tills vi ses igen!!<3<3

2010-10-28 @ 19:22:18
Postat av: Caroline och Rebecca

Vi lamnar Thailand den 7nov kl. 23.35 och vi kommer hem till Falkenberg den 8nov 22.50... Vi maste horas nar vi kommer hem, ha det bast gumman!! KRAMISAR <3 <3

2010-10-29 @ 03:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0