Vaskan ar packad och i morgon lamnar vi Child protection foundation...

Forsta aventyret ar over... :( Detta aventyr har gett oss jatte mycket och vi ar grymt nojda med oss sjalva och var insats!
Det har verkligen varit en av de jobbigaste dagarna i vara liv, nar man nu borjat saga hej da till barnen! Det gor sa ONT i oss! Bara av att se tararna rinna ner langds barnens kinder gor sa ont, barnen har tidigare aldrig visat oss att det varit ledsena...! Barnen kommer till var rum star utanfor dorren, vill att vi ska komma ut, vi gar ut och sen kan vi sitta ute pa trappan hur lange som helst och bara kramas och grata tillsammans!!

Vi var beredda pa att detta skulle bli grymt jobbigt, men vi hade nog inte raknat att det skulle vara sa har jobbigt och gora sa ont i oss!

Denna dag har vi tillbringat med barnen, tittat pa film i 3timmar om Thailands kultur! Inte det roligaste och intressantaste... Nar filmen var slut har vi haft det mysigt tillsammans, vi har aven idag visat lite kort fran Sverige och visat lite av de bilder vi tagit under tiden da vi varit har...!!

Idag har vi aven packat, sa nu star resvaskorna fardiga pa rummet och vantar pa att fa lamna detta underbara stalle...!


Med detta inlagg vill vi avsluta var tid har pa Child protection foundation - Thailand!!

Noan en kille med mycket energi!


Caroline Noan och Rebecca



Tiden bakom det Thailandska paradiset ar nu over, nu ska vi ut och leva livet i det Thailandska paradiset!!!


Nu borjar snart vart andra aventyret/ semestern, vi lamnar barnhemmet i morgon efter lunch och da ska vi aka till Bangkok dar vi sedan ska aka buss till Trat for att sedan ta baten over till Koh Chang - dar vi ska tillbringa nagra dagar! Nar vi varit dar aker vi tillbaka till Bangkok och ar dar nagra dagar innan vi aker hem till Sverige igen!

Pa Koh Chang kommer vi fortsatta med denna blogg, och skriva vad vi gor om dagarna - sa fortsatt garna att folja var resa har i Thailand!

// Caroline och Rebecca



Kommentarer
Postat av: erica

förstår att det är tufft att lämna barnen där nere, men tänk va mycket glädje ni kom dit med och skapat med barnen. Riktigt roligt att läsa. Ha en riktigt skön semester nu tjejr, ha det grymt skoj och festa lugnt ;)



Kram

2010-10-29 @ 15:35:15
Postat av: Mamma Lotta <3 <3

Hej Hej <3 <3



Då är detta sista kommentaren man gör om barnhemmet ni har varit på.Klart att ni ska vara stolta och nöjda över var ni har gjort.=) jag är JÄTTE STOLT ÖVER ER <3 <3 <3 <3 Ni har gjort ett sånt kanonjobb och GETT ALLT.=)Bra att barnen ändå kan visa känslor för er vad dom känner. Det klart att dom inte vill att ni ska åka.=) Ni har ju gett dom all KÄRLEK och brytt er om dom:=)Söt bild på killen med den svenska flaggan.=) Ni får komma tillbaka snart igen.=) Jaha så nu är resväskan packad och ni fick plats med allt.=) Finns väl mycket plats för shopping nu.=) I morrn börjar ert nästa äventyr och det är semester.=)Skönt för er att komma till ett annat ställe och bara få vara och att bearbeta allt.=)Så klart att jag följer er när ni kommer till Koh Chang.=) Vill ju veta vad ni gör där.=) Kommer att hända mycket så det gäller att gå upp tidigt och i säng sent hihihi. Rebecca nu ska du får komma till det riktiga paradiset i thailand.=) Ta in allt och bara njut.=) Nu kan ni lyxa till det med att bo fint och äta gott bada och shoppa i massor och ta en underbar massage på stranden. Det är ni värda.?)<3 <3 BAMSEKRAMAR I MASSOR <3 <3 <3 <3

2010-10-29 @ 16:32:01
Postat av: Susanne Larsson

Hej tjejer!



Ni kommer nog alltid ha en alldeles speciell plats i dessa barns hjärta och dom i era...

Hoppas ni får det gott den sista tiden innan hemresan och får lite tid att ta in och smälta alla intryck. Och även njuta lite av sol och bad.



Kram

2010-10-30 @ 08:59:53
Postat av: carolines lilebror

Ha en underbar semester nu!

Bada och sola mycket nu så ses vi snart :)

Kram Carros lillebror <3

2010-10-30 @ 12:52:11
Postat av: Carolines Gudmor

BRA JOBBAT tjejer! Ni har verkligen gett allt till dessa barn :)Nu får ni ett nytt äventyr sista tiden, ska bli kul att få läsa vad ni kommer hitta på då !

Håller med Lotta nu är ni värda lite lyx med bättre boende , mat o massage på paradisstranden.... Ha det så gott o skriv snart igen när ni kommer fram. Lycka till på resan ! Kram kram Jessica.

2010-10-30 @ 17:12:25
Postat av: Karolina Knutsson

Vad kul det låter som om ni har haft... Jag längtar verkligen tills vi ses igen. Jag och pappa va på sjukhuset idag vi fick reda på att jag har lunginflamation så går på pencelin och tre olika hostmediciner så jag har det inte så kul men hoppas ni har det bra dit ni ska nu och som sagt hoppas det går att ses i november eller december!!!<3<3

2010-10-30 @ 21:56:04
Postat av: Caroline och Rebecca

Tack så jätte mycket för de fina orden allihopa!

Karolina hoppas du snart känner dig bättre!!

2010-10-31 @ 09:25:05
Postat av: Mamma Mia

Hej tjejer! Jag förstår att det har varit jobbigt i dag, saknaden efter er kommer att bli stor men med så många lyckiga minnen dom bär med sig..vad skönt att dom visar vad dom känner för er, då måste ni ju förstå att ni har gjort ett fantastiskt jobb..!!! Jag förstår att det gör ont i era hjärtan och säga hejdå till barnen och se dom gråta...!!!Det här är något ni aldrig kommer att glömma, en sån här upplevelse som ni har varit med om dessa 3 veckor kommer ni alltid att bära med er och barnen glömmer er aldrig, tro mig...<3<3<3!! Ha det så bra i Koh Chang!!!

Puss och kram<3<3<3<3

2010-11-01 @ 22:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0