Wanakorn National Park - dag ett snart avklarad

Idag har vi haft engelska undervisning med personalen pa stallet dar vi bor just nu - Nationalpark... De kan inte ett ord eneglska sa det ar ganska roligt men valdigt svart att lara dem. De vi ar med pratar thailandska sa de oversatter till de andra.. Men vi vill inte vara har vi saknar barnen!!
Efter drygt 3timmars jobb pa formiddagen akte vi mot ett vattenfall, vi fick ga ca 1km upp pa ett berg for att komma till vattenfallets borjan.. Det var valdigt varmt och jobbigt!! Nu ar vi tillbaka pa stallet dar vi bor och vi har fatt lana en dator, vi har just nu rast till klockan 17.00 sen ar det dags for middag och efter det blir det jobb i ytterligare 1timme!

Folket vi ar har med ar valdigt snalla och trevliga! Men vi saknar barnen jatte mycket och vill tillbaka!!
Idag har vi traffat 2 svenska familjer och de fragade vad vi egentligen gor har... HIhi!! Vi berattade for de att vi skulle lara personalen engelska och de svarade : Ja det kan verkligen behovas!
Den ena familjen bor har i Thailand 6manader om aret, de berattade att det fanns en svensk skola har i narheten och att det bor manga svenskar har!



// Caroline och Rebecca

Kommentarer
Postat av: Mamma Lotta <3

Hej Hej tjejer!

Mycket att skriva och kommentera på dessa fem dagar som ni har skrivit.=) Men man kan ju inte låta bli. Så spännande att få höra vad ni gör.=) Kan tänka mig att dom skrattar hela tiden för thailändare har ju ett leende hela tiden och är glada.=) Spännande att få gå upp till ett vattenfall, kanske ni kunde bada där hihihi.=) Hade ni inte fin utsikt där? Maten hur är den där då, måste ju vara bättre eller? Förstår att ni SAKNAR BARNEN och vill tillbaka men ni kommer ju tillbaka om två dagar då får ni MYSA med dom i massor.=) <3 <3 <3 Det var väl lite mysigt att få prata svenska.=) BAMSEKRAMAR och ha en fortsatt bra dagar ni kommer lära er massor.=) <3 <3 <3 <3

2010-10-18 @ 16:49:49
Postat av: Karin

Saknar er hemma i Sverige tjejer ;)

Verkar som om ni har det jättebra och är lite avundsjuk ;>

Det regnar och stormar här hemma ;(

Ta hand om er :D <33

2010-10-18 @ 17:51:15
Postat av: Susanne Larsson

Hej på er tjejer!



Kul att ni uppdaterat er blogg igen! Så himla kul att följa er...och det verkar ju gå bra. Inte illa att ni får vara lärare för personalen oxå;-)Förstår att ni saknar barnen det är väl ändå därför ni är där...men ändå kul att ni får göra lite annat oxå! Ha det fortsatt bra. Och är ganska avundsjuk på er som får vara med om en så spännande resa både fysiskt och psykiskt, ni kommer växa enormt som människor! Ni gör ett kanonjobb! Krampåer

2010-10-18 @ 18:57:41
Postat av: Mamma mia

Hej tjejer! Vad härligt att ni har hunnit med lite friluftsliv också...hihihi. Ja lära gamla hundar och sitta har inte alltid varit så lätt men skam den som ger sig tjejer, ni får vara nöjda om dom kan säga vad dom heter när ni åker därifrån:-):-) :-)!!!! Kan ni inte fråga Rose om ni kan få göra ett studiebesök på den svenska skolan innan ni åker tillbaka till barnhemmet, det hade väl varit kul...??!!!! Puss och kram<3<3<3<3 LOVE YOU!!!!!!!!

2010-10-18 @ 19:36:48
Postat av: Caroline och Rebecca

Lotta: Maten har ar inte battre, det ar bara havsmat hela tiden, sa som blackfiskt, krabba, fisk mm.. Vi saknar faktiskt maten pa barnhemmet... Utsikten var inget att ha fran vattenfallet, men det var mysigt att ga upp dar.. och fa titta!

Karin: Vi saknar dig med.. Later inte skont med storm dar hemma...!!

Susanne: Tack for det fina orden... Vaxa som manniskor det tror vi verkligen att vi kommer gora och har gjort!!

Mia: Vi lagger faktiskt inte ner mycket tid pa att lara personalen engelska har, tycker att det ar riktigt trakigt!! Skolan har inte oppnat annu, utan den oppnar i januari



KRAMISAR

2010-10-19 @ 09:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0